Contacte

Xavier Castells Cervelló

Soc professor agregat i cap del grup de recerca TransLab de la Universitat de Girona. Investigo sobre la relació benefici-risc dels medicaments i la participació dels pacients en la presa de decisions mèdiques informades.

Beatriz López Ibáñez

Soc professora titular de la Universitat de Girona, i lidero la investigació en Medicina i Salut del grup de recerca eXiT. Investigo en Intel·ligència Artificial, per a donar suport a la presa de decisions clíniques i apoderar a les persones que pateixen alguna mancança de salut.

Domènec Serrano Sarbosa

Soc metge especialista en psiquiatria i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona. Soc cap de Servei d’Hospitalització d’Aguts de Psiquiatria al Parc Hospitalari Martí i Julià (Institut d’Assistència Sanitària). A més, soc professor associat i coordinador de l’assignatura de conducta humana (psiquiatria i psicologia mèdica) a la Facultat de Medicina de la UdG.

David Rigau

Soc metge especialista en farmacologia clínica i professor associat a la Facultat de Medicina de la UdG. Al Centre Cochrane Iberoamericà – Institut de Recerca Sant Pau, participo en diverses guies de pràctica clínica de l’àmbit nacional i internacional. Realitzo recerca sobre els factors que influeixen en les recomanacions en salut.

Sandra Gelabert

Soc infermera, professora agregada del Departament d’Infermeria i membre del grup de recerca Salut i Atenció Sanitària. Investigo sobre promoció de la salut, apoderament i alfabetització de la salut de les persones amb problemes de salut mental, habilitats per la vida i millora en la qualitat docent.

Òscar Raya

Soc enginyer informàtic, estudiant de doctorat de la Universitat de Girona i membre del grup de recerca eXiT. La meva investigació se centra en la presa de decisions clíniques utilitzant la Intel·ligència Artificial.

David Ramírez

Soc metge, investigador predoctoral del grup de recerca TransLab de la Universitat de Girona, així com metge resident de Farmacologia Clínica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Investigo sobre la relació benefici-risc dels tractaments en salut mental i l’aplicació de les ciències de la decisió a un procés terapèutic informat i participatiu.

Contacti’ns

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Patrocinadors i col·laboradors